100% Katoen is een coverband die RRRock met een grote R speelt. 100% Katoen treedt sinds 2001 op en heeft al heel wat RRRockkneiters en plezier over het publiek van vele kroegen, festivals en feesten uitgestrooid.

De 5-mans formatie bestaat uit ervaren en enthousiaste muzikanten. De gezamenlijke liefde voor de jaren 70-90 rock heeft geleid tot een aanstekelijk repertoire. Herkenbaar, onverwacht, knipoog, 100% inzet en stevig van katoen. Deze ingrediënten zorgen voor een spetterend optreden met voor elk wat wils.

RRRock coverband met zeer aanstekelijk repertoire. Van ABBA (rock) tot ZZ Top en alles wat daar tussen zit zoals Foo Fighters, Metallica, Madness en BZB!

Een greep uit het repertoire: Status Quo, Rolling stones, Deep Purple, Herman Brood en Liquido, maar ook Robbie Williams, The scene of Raymond van ’t Groenewoud….

Metallica en Rage against the machine worden net zo makkelijk afgewisseld met Blof, De Dijk, Golden Earring of Abba. Geniet van de slepende gitaarsolo van Pink Floyd, de stampende toetsen van Van Halen’s Jump, de onmiddelijk herkenbare sound van U2.

En als je de naam van bands als Spider Murphy Gang, The sweet of The Hunters niet meer kent, de songs herken je meteen, gegarandeerd.

Leden

  • Ronald Maas – vocals
  • Alain Duquesnoy – gitaar, backing vocals
  • Arjon Valk – bas, backing vocals
  • Danis van Grondelle – Drums
  • Jur Smits – toetsen, gitaar, backing vocals, mondharmonica

100% Katoen is altijd in voor iets bijzonders. Zoals gekostumeerde feesten van parachutespringers op Texel, unplugged radio optreden, bikersfeesten, Jazz Breda en Harleydag breda, etc.

kaarten

De kaartverkoop van de Top 100 Made Live gaat van start op 2 januari 2024!

Houd de website en onze socials in de gaten voor meer informatie.