De eerste contouren van Code Geel worden zichtbaar in het voorjaar van 2022.

Drummer Hub Beerens wil het na een intensieve tijd met The Billy’s muzikaal wat rustiger aan gaan doen en een andere muziekrichting op: Nederpop en -rock.

Zanger en broer Jasper Beerens wordt erbij gehaald. Bij Jasper hoort al een jaar of 15 gitarist Michiel Bouwman. De mannen maakten al furore bij o.a. blues-rock formatie Rootless.

Bassist Johny de Jong komt erbij, samen met zijn broertje gitarist Michel de Jong. Deze gebroeders stonden eerder op de Top 100 stage met Radiovox.

Dan hebben we John van Kalmthout op toetsen. John is geboren en getogen als organist, kan alles met synthesizers en voorziet Code Geel van de saus in de swing. En als je weet waar de naam Hammond voor staat, dan weet je genoeg. Liefhebbers van vintage rock sounds zullen vooraan staan.

Code Geel staat garant voor een vette, energieke show met rocknummers van Nederlandse bands.

Nummers van Golden Earring, Kane, Doe Maar, The Scene, De Dijk, VanDikHout, Kensington, Het Goede Doel en Vandenberg worden gespeeld maar ook recent werk van Di-Rect, Goldband en Son Mieux.

Code Geel is een echte ‘Band of Brothers’. De organisatie is zeer trots en blij met deze nieuwe aanwinst op de Top 100 Made Live Stage.

kaarten

De kaartverkoop van de Top 100 Made Live gaat van start op 2 januari 2024!

Houd de website en onze socials in de gaten voor meer informatie.