Backing Vocals

 Anique Toebak Anique is een talentvolle zangeres uit Made.  Al van jongs af aan volgt ze zanglessen en speelt ze in verschillende cover bands. Ze is afgestudeerd aan de Herman Brood Academie. . Ze werkt als zangdocente en is afgestudeerd in logopedie.  Anique is heel actief in de muziek, zo speelt ze met verschillende coverbands en schrijft ze thuis aan de piano haar eigen liedjes.

Sabine van Hoek: Sabine zingt al vele jaren als achtergrond- en leadzangeres voor diverse bands. Haar roots liggen in de jazz en funk scene waar ze ooit begon als leadzangeres van een gerenommeerde funk band. Ze stond op diverse Jazz festivals en podia door het hele land. Nu verzorgt ze samen met Encore de prachtige backing vocals van de Top 100 Made Live!

Ilonka van Hooijdonk: Bekend geworden als leadzangeres van SOC, met die band diverse jaren op de Top 100 stage. Ze is een echt podiumbeest met een fantastische stem en wij kunnen haar niet missen!

Samen vormen de meiden Encore, een van de beste achtergrondkoren van het land. Ze verzorgen dit jaar de backing-vocals bij veel vette nummers van  The Billy’s XL, 100% Katoen, Made4Made, Prime en Deep White.

En ze hebben zeker diverse verrassingen in petto!