Uit de TOP 100 MADE LIVE huisband Made4Made is een nieuwe band herrezen: Made2Rock.

Met Nederlands top rockzanger Stan Verbraak (Highway Chile / Helloïse, nu o.a. Van Halen tribute 5150 en Dan Stennis Band) en drummer Mike Verhof (Volbeat tribute en Theins & Thralls) zal het dak er in mei weer afgeblazen worden!

Uiteraard zijn gitaristen Ward van Mieghem (o.a. Totolicious en Code Blue) Marc Stoop (wild@Heart), toetsenist Harley van Kuijk (o.a. DeepWhite en Joost mag het Weten) en bassist Leon de Bree (o.a. Totolicious en Lost InSanity) weer van de partij. Dit nieuwe, maar zeer ervaren collectief staat garant voor een knallende TOP 100 MADE LIVE rock set.

Stan Verbraak
Stan’s carrière als rockzanger kwam in een stroomversnelling toen hij in 1984, o.a. op advies van Alfred Lagarde, toetrad tot Helloïse dat net uit de asresten van de deels ter ziele gegane formatie Highway Chile was herrezen. Dit voor die tijd redelijk unieke geluid werd snel opgepikt in binnen- en buitenland en resulteerde destijds in de legendarische albums “Cosmogony” en “Polarity”, vergezeld van honderden optredens per jaar met als hoogtepunt het concert in Sportpaleis Ahoy’ als hoofdact in 1987.
Stan maakt samen met zijn oude Helloïse gabbers Ben Blaauw en Marchell Remeeus deel uit van de huidige bezetting van Highway Chile. Daarnaast is hij frontman van Stormbringer (Deep Purple tribute), 5150 (Van Halen tribute), Loudfire (B, Classic Rock covers) en de Dan Stennis Band (Eighties Rock covers), zodat zijn stem nog regelmatig op de grotere rockpodia te horen is.


Ward van Mieghem
Al jaren als gitarist actief in diverse bands en projecten met meerdere muziek stijlen, o.a. CodeBlue en Totolicius. En natuurlijk meerdere edities bij Made4Made van de partij geweest en nu bij Made2Rock !


Marc Stoop
Sinds midden jaren tachtig in diverse hardrock bands actief geweest als gitarist, later ontwikkelde voorkeur meer richting prog rock. Maar ook jaren met ZusterKnipscheer eighties pop rock covers op de Brabantse podia te vinden, zo ook bij de TOP 100 in Made. Daarna via de TOP 100 sessieband naar 10 jaar Made4Made. Inmiddels volop actief met Wild@Heart; de enige Heart tribute band in de Benelux.


Harley van Kuijk
In 1990 begon de gekte met een keyboardje van de Intertoys. Wat jaren later begon de muzieksmaak te veranderen en experimenten met distortion-pedaaltjes op een huiskamerorgel mislukten (niet wetende dat anderen daarmee wel succes hadden gehad…) Bij bands als Skadaver, ISIS, Soul in One, DeepWhite, Hellowie?, Blacksteen, Skitl, Rewind, Petra Hessing, Joost mag het Weten, Made4Made… Of optredens met Lost Insanity, Het Gebaar, de Boozeband, Wild@Heart en de Glammrocks.


Leon de Bree
Een dikke 35 jaar actief als bassist in diverse bands in diverse muziek stijlen. Jaren lang vaste kracht bij de Made4Made ritmesectie. Proeft graag aan van alles van Jazz tot stevige Rock. Momenteel aktief in Lost InSanity en Totolicious. Recent bij Rag Doll waarbij de elektrische bas wordt omgeruild voor een contrabas.


Mike Verhof
Mike speelt nu bijna 25 jaar drums, en speelt sinds zijn 15e in bands, zoals Volbeat Tribute, Blacksteen, MikeyLow en Cobra Spell. Zijn laatste serieuze cover werk was met Phoenix Rockband. Tegenwoordig bij Volbeat Tribute Dead But Rising, internationale folkrock band Theigns & Thralls” en experimentele/progressieve Deathmetal band Comatized. Ook geeft hij les bij Music’scool!


Tevens zullen er nog een paar speciale gasten hun opwachting maken in Made…

kaarten

De kaartverkoop van de Top 100 Made Live gaat van start op 2 januari 2024!

Houd de website en onze socials in de gaten voor meer informatie.