Zoals de naam al doet vermoeden, is Made4Made een formatie die zich alleen richt op de Top 100 Made Live. Het enige doel van Made4Made is een onvergetelijk rockfeest te maken van dit jaarlijkse evenement. De band is een initiatief van een aantal muzikanten die we al jaren kennen van de Top 100 maar nooit, of niet meer, in een vaste bandformatie te zien waren. Dit zijn:


Maarten van den Brekel
(zang)

De Brulboei van de Top 100! Voorheen zanger sessiebband, zong ook jaarlijks een aantal nummers met Present Danger (zoals AC/DC en Guns’n Roses), was graag van de partij om ook een nummer met andere bands mee te doen en was invalzanger bij Rammbamm in 2008.


Harley Van Kuijk
(toetsen)

Toetsen-tovenaar bij Made4Made.
Dit toetsentalent is ontdekt door John en Maarten die vele sessies en tributes met Harley tot een groot succes hebben gemaaktt. Noorderligt-band, Helloween-tribute (HELLOWIE?).
Op dit moment speelt Harley in Pop-Rock-cover band SKITL met John. BLACKSTEEN (Yngwie Malmsteen & Richie Blackmore-tribute). Soul In One (Disco-Funk-Coverband). En nu dus bij Made4Made.


Marc Stoop
(gitaar)

Speelde met zuster Knipscheer 5 jaar de Top 100 waarvan de laatste in 2008. Daarna was hij in 2009 zoals altijd gewoon weer van de partij bij de sessieband en sinds 2010 bij Made4Made.


John Emmen
(drums)

Heeft zijn sporen bij de Top 100 verdiend als invaldrummer bij Rammbamm. Weliswaar moet er voor hem een tweede drumpodium worden gebouwd (linkshandig) maar daar krijg je dan ook iets voor terug. Hij is de drummer van Izzid, Skitl en Vengeance maar maakt graag tijd vrij om met Made4Made op het podium te staan.


Leon de Bree
(bas)

Is al 25 jaar samen met zijn bas actief in de muziek.
Muziekstijlen van rock tot gipsy jazz en van eigen werk tot covers.
De laatste jaren speelde hij in de Toto tributeband Totolicious en momenteel in de female fronted Top 100 rockband Lost InSanity
en The Unexpected Company.
Kortom, op het podium staan is zijn ding, vandaar dat hij bast bij  Made4Made bij de Top 100 Made Live.


Ward van Mieghem
(gitaar)

Ward is een vette rockgitarist in hart en nieren.
Ward is bekend van o.a. de bands The Unexpected Company en Totolicious.

kaarten

De kaartverkoop van de Top 100 Made Live gaat van start op 1 februari 2023!

Houd de website en onze socials in de gaten voor meer informatie.