Rock klassiekers uit de jaren 70, Motown klassiekers, de eighties, de nineties, de zero’s, tot en met de muziek van nu. PRIME is dé coverband die de geliefde hits, uit al deze periodes van de muziekhistorie  voorbij laat komen.

                 

PRIME brengt je een mix van hits met een lekker feestgehalte om dansend op los te gaan, maar ook hits die je al luisterend in een heerlijke roes brengen. Je zult regelmatig verrast worden omdat je hits hoort die je niet had verwacht en leuke herinneringen aan die tijd bij je oproepen. Muziekliefhebbers die PRIME reeds hebben gezien weten dat er regelmatig grootse rockballads gespeeld worden. Zij weten ook dat PRIME vlak daarna steevast een paar versnellingen hoger gaat waardoor de vlam in de pan slaat en het publiek in een dansende kolkende massa veranderd!

                 

PRIME wordt aangevoerd door Angela Meessen, een fantastische zangeres, die je vocaal moeiteloos meeneemt en die iedereen later in de set steeds harder wilt laten meezingen! Angela leeft voor de microfoon en geeft je vanaf de eerste toon het gevoel dat je voorlopig niet naar huis wilt gaan.

                 

De eerste helft van de ritmesectie is Danny Meessen, inderdaad “de broer van” en een gepassioneerd muziekliefhebber. Danny speelt bas en neemt af en toe de lead vocals over van Angela. Dit levert meteen een schitterende afwisseling en ook Danny gaat je gegarandeerd verrassen met een paar speciale nummers.

                 

De tweede helft van de ritmesectie is Leroy van Balkom. Hij zorgt drummend voor de swing in de band en reken maar dat je dat voelt!

                 

Dan hebben we John van Kalmthout op toetsen. John is geboren en getogen als organist, kan alles met synthesizers en voorziet PRIME van de saus in de swing. En als je weet waar de naam Hammond voor staat, dan weet je genoeg. Liefhebbers van vintage rock sounds zullen vooraan staan.

                 

En dan hebben we Jim Servaes. Gitarist en liefhebber van alle vormen van rock. Met zijn Black Beauty en 100Watts Engl achter hem levert hij riffs en solo’s. Dit is een gitarist waar je weinig woorden aan hoeft te besteden. Kom maar luisteren is genoeg.

Rene Jobse is in 2023 bij PRIME gekomen als gitarist. Hij specialiseert zich in akkoordjes en vult in wanneer Jim druk bezig is met riffs en solo’s. 

Als na het aftikken het eerste nummer begint, weet je het meteen; het gaat een onvergetelijk concert worden!

                   

kaarten

De kaartverkoop van de Top 100 Made Live gaat van start op 2 januari 2024!

Houd de website en onze socials in de gaten voor meer informatie.